Модераторы: Управляющий, ФинКом

DiAnna писал(а):Це Бонік Васильович:) з славного міста Ніжина? Я не помилилась? Чи як там його тепер величають?
TrueRabbit писал(а):він він))))))

Давайте ще!!! 

Є ще один варіант - ботекс, надути губи щоб зубів не було ви видно))))))))) Ми її вчора просто фоткати почали, так вона злякалася бідненька, зате коли корм принесла інтузіазм знову повернувся)
Тільки от піарити її мабуть буду тільки через форум, проблеми з поведінкою плюс здоров'я не дуже
я просто не можу більше вислуховувати "хочемо маленьку собачку у село, шоб бігала як дзвіночок". Чупакаброчці потрібний спеціальний корм і взагалі постійний контроль за її станом здоров'я і огляди ветеринара. Я розумію, що може це занадто високі вимоги, але по іншому я не можу!
Просто дуже верещить коли бачить собак на вулиці, і при цьому рветься в бій! А не кожна собака буде терпіти, що неї якась казявка гавкає. Плюс в квартирі себе іноді не дуже спокійно поводить. Потрібен серйозний підхід, щодо корекції поведінки. А взагалі на вулицю терпить і гуляти їй подобається, дуже любить ганятися за голубами
Собачка дійсно хороша і віддана, просто потрібні нормальні розуміючі люди 

Хочу подякувати всім всім всім хто допомагав нам, підтримував, і просто переживав за нас!!!
Без підтримки ми б просто не впоралися!!!!
lifepets-nata писал(а):Что-то мне подсказывает, что девочка из этой темки viewtopic.php?f=8&t=32697 "одного поля ягода".
Richi писал(а):Надя, как там Василиса и Боник (он же Джек)?
Вернуться в Счастливые истории
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 24