Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Электроскутеры с графеновым аккумулятором

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Электроскутеры с графеновым аккумулятором

Сообщение пифагор » 21 май 2026, 21:10

Всім привіт! Хочу придбати собі компактний та спритний електроскутер для щоденних поїздок на роботу через міські затори. Потрібно, щоб він швидко заряджався, мав хороший запас ходу на одному заряді та надійну батарею. Підкажіть, на які саме технічні характеристики та акумулятори зараз варто звернути увагу перед покупкою? Дякую!
пифагор

Re: Электроскутеры с графеновым аккумулятором

Сообщение октавия » 21 май 2026, 21:44

Привіт! Я сам пів року тому пересів на такий транспорт і забув про затори. Раджу вам дивитися на моделі з новим типом батареї, бо вони служать набагато довше. Для міста це ідеальний варіант. Вони швидко відновлюють місткість і не бояться частих зарядок. Я свій брав на сайті Техно Базар. Мені вдалося знайти чудовий электроскутер с графеновым аккумулятором недорого , і це стало супер покупкою. Запас ходу у нього чудовий, мені спокійно вистачає на пару днів активних поїздок туди й назад. Сам апарат зібраний дуже якісно. Раджу заглянути на цей майданчик, там часто бувають хороші знижки на такі моделі. Бажаю вам знайти свій ідеальний транспорт!
октавия

Вернуться в Беседка