Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Стоматологія

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Стоматологія

Сообщение natascha08 » 13 май 2026, 00:55

Довгий час я уникав посмішки через відсутній зуб, і це дуже впливало на мою впевненість у собі. Коли я прийшов у MegaDental, мене одразу зустріли дуже доброзичливо, що вже трохи зняло напругу megadental.lviv.ua/poslugy/hirurgichna-stomatologiya/implantacziya/ Лікар уважно вислухав мене, пояснив, як буде проходити встановлення імпланта, і заспокоїв щодо страхів. Процедура пройшла набагато легше, ніж я очікував — я майже нічого не відчув. Найбільше мене вразив результат: новий зуб виглядає абсолютно природно, і навіть при уважному погляді його неможливо відрізнити від справжніх. Тепер я знову можу спокійно усміхатися, фотографуватися і не думати про свою проблему. MegaDental допомогла мені повернути не лише зуб, а й внутрішню впевненість.
natascha08

Вернуться в Беседка