Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Жіноче здоров'я

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Жіноче здоров'я

Сообщение октавия » 12 май 2026, 19:49

Усім привіт! Порадьте, як знайти лікаря, який буде вести мене постійно? Маю певні гормональні питання і хочу, щоб фахівець бачив динаміку, а не просто виписував таблетки на одному прийомі. Чи є в Києві клініки, де до жіночих питань підходять комплексно?
октавия

Re: Жіноче здоров'я

Сообщение пифагор » 12 май 2026, 20:09

Комплексний підхід — це саме те, що я знайшла в Sensum Medical. У мене теж була подібна ситуація, і я вирішила, що мені потрібен надійний контракт з сімейним лікарем https://sensummedical.com.ua/poslugy-za-deklaratsiyeyu/ , який зможе координувати мої візити до гінеколога та ендокринолога. Тепер я обслуговуюсь у них за декларацією і дуже задоволена. Лікарі там працюють у команді, бачать мої аналізи в системі й разом шукають причину проблеми, а не просто прибирають симптоми. Це дуже зручно, коли все в одному місці й не треба кожному новому медику переказувати всю свою історію з дитинства. Ставлення дуже уважне, відчувається щира турбота про пацієнта.
пифагор

Вернуться в Беседка