Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Як привітати донечку

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Як привітати донечку

Сообщение октавия » 07 май 2026, 21:18

Моїй донечці скоро день народження, і я хочу зробити цей день особливим. Подарунок вже є, але хочеться ще написати їй листа або підписати листівку так, щоб вона запам'ятала це надовго. Хто знає ресурси з дійсно гарними словами для доньки, а не просто картинки з інтернету?
октавия

Re: Як привітати донечку

Сообщение пифагор » 07 май 2026, 22:06

Це так мило, я сама обожнюю робити такі сюрпризи своїм дітям. Знаєте, емоції — це те, що залишається в пам'яті назавжди, тому теплі слова часом важливіші за дорогі іграшки. Я часто шукаю ідеї для свят на сайті Golosno Media, вони роблять дуже якісні добірки. Буквально вчора бачила у них матеріал, де зібрані щирі та емоційні привітання доньці з днем народження https://golosno.media/vitannya-ta-lysti ... kogo-viku/ . Там є варіанти і для маленьких дівчаток, і для вже дорослих доньок, причому написано так душевно, що аж до сліз пробирає. Думаю, ви обов'язково знайдете там щось таке, що відгукнеться саме вам. Бажаю вашій красуні щасливого свята та море усмішок!
пифагор

Вернуться в Беседка