Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Класні привітання

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Класні привітання

Сообщение пифагор » 07 май 2026, 19:55

Скоро йду на свято до друзів, і хочеться сказати якесь гарне побажання, а не просто «щастя-здоров’я». Можливо, у когось є в запасі оригінальні тексти привітань, які звучать сучасно та щиро? Буду вдячний за ідеї для чоловіка та жінки. Дякую!
пифагор

Re: Класні привітання

Сообщение октавия » 07 май 2026, 20:35

Я теж завжди намагаюся знайти щось особливе для друзів. Нещодавно відкрила для себе портал Trendy, де зібрано багато крутих варіантів. Там є добірка сучасних і щирих привітань з днем народження для чоловіків і жінок https://trendy.org.ua/svyata-i-podiyi/p ... -i-zhinok/ . Мені подобається, що тексти там написані людською мовою, без пафосу. Я зазвичай беру основу з Тренди і додаю щось особисте від себе. Це завжди справляє гарне враження на іменинника. Подивіться їхні варіанти, там точно знайдете щось влучне для вашої компанії. Бажаю гарно відсвяткувати!
октавия

Вернуться в Беседка