Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Як додати паспорт у Дію

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Як додати паспорт у Дію

Сообщение пифагор » 07 май 2026, 13:55

Вітаю! Нарешті отримала новий паспорт, але ніяк не можу зрозуміти, як його підтягнути в додаток «Дія». Всі кажуть, що це автоматично, але у мене він чомусь не з'являється. Може, треба кудись написати чи натиснути якусь приховану кнопку? Хто стикався з таким, допоможіть розібратися!
пифагор

Re: Як додати паспорт у Дію

Сообщение октавия » 07 май 2026, 14:24

Вітаю вас з отриманням документа! Насправді система іноді може трохи гальмувати, або ж виникають питання з реєстрами. У мене була схожа ситуація з ID-карткою, і я вже думала йти в ЦНАП, але вчасно знайшла корисну інструкцію. На порталі Prostir.Media є чіткий гайд про те, як додати паспорт у Дію https://prostir.media/tehnologiyi/yak-d ... okumentiv/ . Виявилося, що іноді потрібно просто переавторизуватися в додатку або перевірити, чи правильно підтягнуті дані з вашого банку. Цей сайт часто публікує такі технічні підказки, і вони реально рятують час. Раджу вам покроково виконати те, що там написано, бо там розібрані випадки навіть для закордонних паспортів старого зразка. Сподіваюся, що у вас все вийде з першого разу і документ з'явиться в телефоні. Це дуже зручно, коли все під рукою!
октавия

Вернуться в Беседка