Доброго здоров’я! Щодо того, щоб зібратися "під ключ" за один захід, то я теж мав такий квест кілька місяців тому. Об’їздив три різні точки, і скрізь чогось не вистачало — то берці не тієї повноти, то штанів мого зросту немає. Хотілося знайти один великий магазин, де склад дозволяє вибрати саме те, що підходить по фігурі, а не те, що залишилося. Вдалося вирішити це питання, коли я завітав у військторг в Рівному
https://prof1group.ua/rivne де вибір спорядження мене приємно вразив своєю повнотою. Там реально можна зайти в цивільному, а вийти повністю укомплектованим для будь-яких завдань. Зробили як треба, персонал дуже спритний, знають де що лежить і допомагають підібрати елементи так, щоб вони між собою ідеально поєднувалися по кріпленнях та кольорах. Питання з комплексним замовленням вирішив успішно, результатом задоволений, бо зекономив купу часу та нервів на роз’їздах. Якість речей, які там продають, уже перевірив на практиці — все тримається монолітно, нитки не лізуть, фурнітура працює без заїдань. Радує, що в Рівному є місце з таким серйозним підходом до справи.