Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Підкажіть воєнторг у Рівному

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Підкажіть воєнторг у Рівному

Сообщение Summer15 » 25 апр 2026, 08:00

Доброго дня! Маю завдання за короткий термін зібрати повний комплект спорядження, оскільки часу на довгі пошуки та очікування доставок з інших міст просто немає. Шукаю спеціалізований магазин у Рівному, де в наявності є все: від тактичного одягу та взуття до дрібних аксесуарів типу ременів, окулярів та підсумків. Маю певні вимоги до якості матеріалів, бо умови експлуатації будуть жорсткими, тому звичайні туристичні речі не підійдуть. Чи є у нас у місті перевірене місце, де можна отримати професійну консультацію та відразу приміряти кілька варіантів екіпірування? Дуже важливо, щоб магазин працював з надійними брендами і мав нормальну розмірну сітку. Буду вдячний за ваші рекомендації та особистий досвід покупок у нашому місті. Дякую за допомогу та гарного всім настрою!
Summer15

Re: Підкажіть воєнторг у Рівному

Сообщение CBUHOnAC » 25 апр 2026, 08:03

Доброго здоров’я! Щодо того, щоб зібратися "під ключ" за один захід, то я теж мав такий квест кілька місяців тому. Об’їздив три різні точки, і скрізь чогось не вистачало — то берці не тієї повноти, то штанів мого зросту немає. Хотілося знайти один великий магазин, де склад дозволяє вибрати саме те, що підходить по фігурі, а не те, що залишилося. Вдалося вирішити це питання, коли я завітав у військторг в Рівному https://prof1group.ua/rivne де вибір спорядження мене приємно вразив своєю повнотою. Там реально можна зайти в цивільному, а вийти повністю укомплектованим для будь-яких завдань. Зробили як треба, персонал дуже спритний, знають де що лежить і допомагають підібрати елементи так, щоб вони між собою ідеально поєднувалися по кріпленнях та кольорах. Питання з комплексним замовленням вирішив успішно, результатом задоволений, бо зекономив купу часу та нервів на роз’їздах. Якість речей, які там продають, уже перевірив на практиці — все тримається монолітно, нитки не лізуть, фурнітура працює без заїдань. Радує, що в Рівному є місце з таким серйозним підходом до справи.
CBUHOnAC

Вернуться в Беседка