Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Як краще годувати кастрованого кота щоб він не набирав вагу?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Як краще годувати кастрованого кота щоб він не набирав вагу?

Сообщение Summer15 » 23 апр 2026, 11:19

Мій кіт після операції став дуже ледачим і почав стрімко набирати зайві кілограми, хоча порції я намагаюся обмежувати. Технічно мене дуже непокоїть ризик виникнення сечокам'яної хвороби, адже обмін речовин тепер змінився, а звичайні продукти можуть містити забагато мінералів. Потрібно знайти такий баланс нутрієнтів, який підтримає здоров’я нирок і при цьому буде низькокалорійним.
Summer15

Re: Як краще годувати кастрованого кота щоб він не набирав в

Сообщение fejo » 24 апр 2026, 10:31

Раніше мій пухнастик теж почав нагадувати кабачок через неправильне харчування після кастрації. Я повністю перейшов на спеціалізовані професійні серії з високим вмістом білка та зниженим рівнем жиру. Вага стабілізувалася за пару місяців, а кіт знову почав ганяти по хаті.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 25 апр 2026, 10:05

Дякую за інфу, бо реальний приклад відновлення форми після такої процедури додає впевненості у позитивному результаті. Підкажіть, будь ласка, конкретну рекомендацію: куди саме звернутися за покупкою, щоб якість була на висоті? Шукаю перевірене місце, де можна детально ознайомитися зі складом і обрати варіанти саме для профілактики каменів та контролю апетиту.
Summer15

Сообщение fejo » 26 апр 2026, 10:29

Раджу зайти на офіційний ресурс, де зібрані кращі розробки для тварин із особливими потребами. Там представлений якісний корм для стерилізованих котів https://www.purina.ua/cat/cat-food/neutered який допомагає підтримувати оптимальний рН сечі та захищає сечовидільну систему. На сайті Purina® ви знайдете різні лінійки, розроблені ветеринарами спеціально для того, щоб вихованець залишався ситим при меншій кількості жирів у складі. Продукти реально працюють на випередження проблем зі здоров'ям, забезпечуючи кота необхідним рівнем клітковини та вітамінів. Такий підхід дозволяє контролювати масу тіла без постійного відчуття голоду у тварини. Обов'язково зверніть увагу на таблиці годування, які там наведені, бо точне дозування разом із преміальним складом допоможе вашому улюбленцю бути у чудовій формі довгі роки.

Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка