Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Vreau o Tesla din America dar mă tem de costurile pentru rep

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Vreau o Tesla din America dar mă tem de costurile pentru rep

Сообщение Summer15 » Сегодня, 15:00

Mă tot gândesc dacă merită să licitez pentru un SUV din America, fiindcă prețurile de acolo par mult mai atractive față de piața noastră locală. Am mari dubii legate de starea tehnică reală a motorului și a caroseriei după impact. Este greu să evaluez costurile de reparație doar din pozele de pe site. Mă tem de vicii ascunse la transmisie sau electronică care pot apărea după livrarea în port.
Summer15

Re: Vreau o Tesla din America dar mă tem de costurile pentru

Сообщение fejo » Сегодня, 15:01

Am condus un sedan adus de peste ocean timp de trei ani și am fost extrem de mulțumit de dotările premium pe care nu le găseam aici. Mașina a funcționat impecabil după o reparație bine făcută, fără probleme la motor sau suspensie.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » Сегодня, 15:01

Mulțumesc mult pentru informațiile legate de experiența ta cu mașinile americane, m-ai făcut să fiu mult mai încrezător în această variantă de achiziție. Totuși, ca să nu dau greș cu alegerea lotului și să am garanția unei verificări tehnice riguroase înainte de licitație, unde anume îmi recomanzi să apelez pentru un serviciu de calitate și livrare sigură în Moldova?
Summer15

Сообщение fejo » Сегодня, 15:03

Păi, ca să eviți toate riscurile legate de istoricul vehiculului și să ai parte de o logistică transparentă, este esențial să colaborezi cu profesioniști care verifică rapoartele Carfax și starea fizică a mașinii direct în porturile americane. Aceștia gestionează întreg procesul de la licitație până la vămuire, astfel încât tu să primești un automobil cu istoric curat și dotări excelente. Serviciul de import pentru Mașini din SUA https://bex-auto.md/ro/avto-iz-ssha este soluția cea mai sigură dacă vrei să economisești bani, dar să nu faci rabat la calitatea tehnică a vehiculului dorit. Obții o transparență totală a costurilor și ai garanția că mașina corespunde descrierii din raportul tehnic, fără surprize neplăcute la înmatricularea finală aici.

Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка