Моя порада проста (великі суми сюди точно не заливай). Софт виглядає стандартно, але гарантій ніяких немає через відсутність нормальних документів. Якщо дуже хочеться азарту, то краще реєструйся через
uaparik24.com та починай з мінімалок. Верифікацію проходь одразу, щоб потім не чекати тиждень на перший вивід.
Я помітив таку закономірність (якщо виграв хоча б х3 від депу, одразу став на виплату). Не намагайся розкручувати баланс до космічних цифр, бо саме на великих сумах починаються проблеми з безпекою і додатковими перевірками. Стосовно бонусів ти правий (вейджер там дуже важкий). Я колись набив плюс 16 тисяч, але поки намагався відіграти бонус, лишився з нулем. Краще грай на власні кошти і контролюй час у грі. Якщо бачиш, що слот тупо жере і не дає навіть дрібних бонусів протягом сотні спінів, одразу міняй автомат або закривай сайт.
Щодо безпеки даних (краще використовувати окрему віртуальну карту для таких ресурсів). Це вбереже твої основні рахунки від зайвих ризиків, якщо база клієнтів кудись витече.
Стабільності тут немає, це лотерея у чистому вигляді, де все тримається на везінні та чесності адмінів у конкретний момент часу. uaparik24.com це варіант для тих, хто готовий ризикнути невеликою сумою заради емоцій, але не для серйозної гри на результат.