Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Як перевірити якість купленої курсової

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Як перевірити якість купленої курсової

Сообщение Summer15 » Вчера, 18:27

Усім доброго дня. Замовив курсову у знайомого, але результат щось зовсім не радує, виглядає як копіпаст із Вікіпедії. Тепер думаю, чи варто взагалі намагатися її правити, чи краще знайти професіоналів, які зроблять з нуля за пару днів. Підкажіть, на що звернути увагу при перевірці змісту? Чи є якісь сервіси, де можна швидко знайти толкового автора для термінового замовлення? Дуже не хочеться пролетіти з сесією.
Summer15

Re: Як перевірити якість купленої курсової

Сообщение fejo » Вчера, 18:28

Якщо текст схожий на вікіпедію, то плагіат він точно не пройде, зараз у вузах системи перевірки дуже жорсткі. Раджу не витрачати час на правки чужих помилок, а просто зайти на studenthelp і оформити термінове замовлення. Там є фішка, що можна виставити дедлайн хоч на завтра, і система підбере вільних авторів. Коли отримаєш готову роботу, обов'язково дивись на актуальність літератури - джерела мають бути не старіше 5 років. Також перевір оформлення списку по ДСТУ, бо викладачі до цього чіпляються найперше. На цьому ресурсі автори зазвичай знають стандарти оформлення різних університетів, тож правок буде мінімум. Мені там курсову за три дні зробили "під ключ" з усіма графіками.
fejo
Старожил

Re: Як перевірити якість купленої курсової

Сообщение Summer15 » Вчера, 18:28

Слушна порада щодо списку літератури, я про це навіть не подумав спочатку. Мабуть, дійсно краще не ризикувати і звернутися до профі, ніж самому переписувати кожне речення. Піду заповню заявку, сподіваюся встигнуть.
Summer15

Вернуться в Беседка