Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Чи хтось робив індивідуальні ортопедичні устілки у Києві?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Чи хтось робив індивідуальні ортопедичні устілки у Києві?

Сообщение fejo » 14 мар 2026, 10:07

Підкажіть, будь ласка, чи хтось робив індивідуальні ортопедичні устілки у Києві? Думаю про це вже давно, бо після довгих прогулянок або роботи на ногах починає боліти стопа. Читав, що індивідуальні устілки можуть допомогти правильно розподілити навантаження під час ходьби. Хотілося б зрозуміти, як проходить сам процес підбору і чи справді люди відчувають покращення після цього.
fejo
Старожил

Re: Чи хтось робив індивідуальні ортопедичні устілки у Києві

Сообщение Summer15 » 14 мар 2026, 10:07

Я нещодавно цікавився цією темою, бо теж мав дискомфорт у стопах. Читав багато відгуків людей, які робили індивідуальні устілки. Багато хто пише, що спочатку проводять аналіз стопи та ходи. Потім під ці дані виготовляють устілки. Люди кажуть, що після певного часу використання ходити стає комфортніше.
Summer15

Сообщение fejo » 14 мар 2026, 10:07

У мене колега робив індивідуальні устілки, бо багато часу проводить на ногах. Він розповідав, що після підбору устілок відчув різницю приблизно через кілька тижнів. Каже, що стопи менше втомлюються і ходити стало легше. Але він також говорив, що важливо правильно звикнути до них і носити поступово.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 14 мар 2026, 10:08

fejo писал(а):У мене колега робив індивідуальні устілки, бо багато часу проводить на ногах. Він розповідав, що після підбору устілок відчув різницю приблизно через кілька тижнів. Каже, що стопи менше втомлюються і ходити стало легше. Але він також говорив, що важливо правильно звикнути до них і носити поступово.

Я працюю в Києві і майже весь день проводжу на ногах, тому питання устілок для мене теж стало актуальним. Довго не міг зрозуміти, де нормально розібратися в темі і що краще брати. В результаті знайшов сайт https://footbalance.com.ua/location/footbalance-kyiv/ там є і пояснення по підбору, і можна одразу замовити устілки. Мені сподобалось, що інформація не виглядає як реклама, а реально пояснює як це працює.
Я замовив там устілки і через деякий час помітив, що ноги менше втомлюються навіть після довгих прогулянок. Тому якщо ви з Києва і думаєте спробувати можу порадити хоча б ознайомитись з їхнім сайтом, мені свого часу це допомогло розібратися.
Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка