Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Кухонні ножі та сокирки

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Кухонні ножі та сокирки

Сообщение октавия » 26 фев 2026, 10:43

Почав захоплюватися кулінарією, але звичайні ножі з супермаркету мене розчарували. Вони постійно тупляться і зовсім не тримають кромку. Порадьте щось серйозне для роботи з м'ясом і твердими овочами, щоб інструмент відчувався в руці і служив довго. Дякую!
октавия

Re: Кухонні ножі та сокирки

Сообщение пифагор » 27 фев 2026, 11:34

Вітаю в клубі любителів готувати! Я вас дуже розумію, бо сам колись мучився з тими тонкими лезами, що гнуться від одного вигляду гарбуза. Справжній прорив у мене стався, коли на кухні з'явився ніж сокирка з кованої сталі. Це зовсім інший рівень роботи, бо вага інструменту сама допомагає різати, і вам не треба тиснути з усієї сили. Я свій брав в інтернет-магазині MIX Інструмент, у них там є круті варіанти з нержавійки з товстим лезом. Знаєте, ним однаково зручно і зелень дрібнити, і великі шматки м'яса на стейки розбирати. Головне, що він довго залишається гострим навіть при щоденному навантаженні. Раджу придивитися до таких моделей, бо якісна сталь — це запорука того, що готування приноситиме задоволення, а не втому в кистях.
пифагор

Вернуться в Беседка