Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Адвокат у Запоріжжі для військових питань - є контакти?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Адвокат у Запоріжжі для військових питань - є контакти?

Сообщение Summer15 » 19 фев 2026, 15:58

Шукаю перевірені контакти юриста по військових справах у Запоріжжі. Маю проблему з оскарженням висновку ВЛК та ігноруванням документів на відстрочку. Потрібна людина з реальним досвідом судів проти ТЦК. Телефонував у пару контор, але там сидять студенти без розуміння специфіки. Хто особисто наймав нормального фахівця і виграв справу? Поділіться номером або адресою офісу.
Summer15

Re: Адвокат у Запоріжжі для військових питань - є контакти?

Сообщение fejo » 19 фев 2026, 15:58

Вирішував питання з відстрочкою по сімейних обставинах через одного місцевого адвоката. Нормальний фахівець, одразу чітко сказав які конкретно довідки потрібно терміново зібрати. Консультація обійшлася в тисячу гривень, ми спілкувалися у Вайбері. Він допоміг грамотно скласти правильну заяву, яку прийняли з першого разу без зайвих питань у комісії. Радити можу сміливо, бо людина реально розбирається в нюансах наказів і не годує пустими обіцянками. Головне самому не затягувати строки на оскарження рішення. Якщо потрібен контактний телефон, можу скинути в приватні повідомлення.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 19 фев 2026, 15:58

Скинь номер в особисті, зайвим точно не буде. Мене зараз найбільше цікавить саме повний юридичний супровід, а не просто разова розмова. ТЦК часто взагалі відмовляється приймати заяви від призовників без присутності захисника. Як ти перевіряв компетенцію свого юриста перед тим як платити гроші? Чи показував він реальні виграні справи в судах щодо медичних комісій чи незаконної мобілізації? Дуже боюся натрапити на шахраїв, які візьмуть аванс і просто перестануть брати слухавку. Розкажи детальніше про формат підписання договору. Багато хто працює по усній домовленості, а це величезний ризик. Хочу закріпити відповідальність на папері.
Summer15

Сообщение fejo » 19 фев 2026, 15:59

На усні домовленості погоджуватися не можна в жодному разі. Коли шукав військового фахівця, я довго вивчав портал Правогарнізон, де консультував профільний адвокат Запоріжжя з величезним досвідом судів. Це допомогло зрозуміти критерії відбору. Справжній профі завжди укладає офіційний договір, де чітко розписані всі етапи роботи. На першій зустрічі обов'язково проси показати знеособлені рішення з реєстру по оскарженню ВЛК.
Практик легко назве номери справ. Якщо гарантують стовідсотковий успіх, одразу йди звідти. Хороший захисник тверезо оцінює ризики і вказує на помилки у документах. Обов'язково узгоджуй фіксовану вартість за інстанцію, щоб бюджет не виріс. Вимагай копії всіх скарг для власного контролю. Головне діяти швидко.
Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка