Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

легалізація самочинного будівництва

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

легалізація самочинного будівництва

Сообщение Summer15 » Вчера, 11:37

Підкажіть, будь ласка, де в Києві можна знайти компанію, яка зможе допомогти з легалізацією самочинного будівництва? Хочемо, щоб супровід був повним: від збору документів до подачі в органи.
Summer15

Re: легалізація самочинного будівництва

Сообщение fejo » Вчера, 12:13

Хочу поділитись досвідом звернення до Самобуд https://uzakonyty-samobud.com.ua/ у Києві. У мене була проблема з легалізацією гаража, і я звернувся до них. Вони допомогли від самого початку: почали з перевірки документів, потім зробили виїзд на обміри і підготували технічну документацію. У мене не було проблем з органами реєстрації, тому що вони зайнялись подачею документів, і я отримав всі дозволи без зайвих питань. Все чітко і без затримок, можна реально довіряти їхній роботі. Рекомендую тим, хто хоче зробити все законно і без нервів.
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка