Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Оплата наличными при обмене BTC

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Оплата наличными при обмене BTC

Сообщение пифагор » Вчера, 20:22

Привіт усім! Хочу обміняти BTC і отримати готівку, але ніколи раніше такого не робив. Підкажіть, чи реально це зробити без зайвої бюрократії? І чи є дійсно зручні варіанти для таких операцій в Україні?
пифагор

Re: Оплата наличными при обмене BTC

Сообщение октавия » Вчера, 22:22

Так, обмін BTC на готівку абсолютно реальний, і зараз це зробити набагато простіше, ніж раніше. Я особисто користувався сервісом Barskiy Dvor Obmen , де можна оформити заявку онлайн, а саму готівку отримати у зручному для тебе місті. Що важливо — курс фіксується під час подачі заявки, і всі умови узгоджуються до переказу крипти. Ніяких несподіваних комісій або зміни правил в процесі. Підтримка працює через месенджери, усе чітко й оперативно. Якщо потрібна готівка без зайвих ускладнень — можу сміливо рекомендувати саме цей варіант, перевірено на власному досвіді.
октавия

Вернуться в Беседка