Summer15 писал(а):Я зазвичай намагаюся вибирати плаття з легких тканин, які не тільки добре виглядають, а й приємні на дотик. З моїм типом фігури мені завжди підходять моделі з вільним кроєм, вони не обтягують, але при цьому виглядають дуже жіночно. Ще важливо, щоб плаття не м'ялося і не втрачало форму після кількох годин носіння. Останнім часом, до речі, багато класних варіантів можна знайти в онлайн-магазинах.
Я вже кілька років обираю для себе одяг в інтернет-магазині Natali Bolgar, коли хочеться
купити сукню, яка прослужить не один сезон, дивись на якість пошиття. Міцні нитки, добре пришиті ґудзики, відстань між стібками — дрібниці, з яких складається довговічність.Така річ не розійдеться по швах після кількох прань. і хочу поділитися своїм досвідом. Там завжди можна знайти стильні плаття на будь-який сезон.
Я недавно купила плаття з бавовни для літніх прогулянок — воно чудово сидить, легке, і що важливо, не жарке навіть у спеку. Крім того, я завжди можу бути впевнена, що тканина буде якісною, а моделі — стильними. Якщо хочете знайти плаття для літа, яке буде комфортним і гарно сидіти, рекомендую звернутися до цього магазину. Вони мають великий вибір і зручну доставку, тож точно не пошкодуєте!