Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Хочеться купити картридж для Xros 5 — де чесно продають!

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Хочеться купити картридж для Xros 5 — де чесно продають!

Сообщение Summer15 » 24 янв 2026, 12:30

Хто підкаже, де краще взяти рідину для pod систем? Переглянув кілька магазинів, а там або вибір слабкий, або ціни захмарні. Хочу нормальний смак, без хімії і з адекватною ціною, але не розумію, який магазин варто обрати щоб не натрапити на підробку і щоб була доставка в моє місто.
Summer15

Re: Хочеться купити картридж для Xros 5 — де чесно продають!

Сообщение fejo » 24 янв 2026, 12:31

Я давно користуюсь pod системою і теж довго шукав нормальні рідини. Можу порадити дивитись спеціалізовані вейп-магазини, де асортимент саме для pod систем значно ширший ніж у загальних маркетах. Там частіше бувають різні смаки і концентрації солі нікотину, а не лише стандартні варіанти. Я завжди перед покупкою читаю кілька відгуків на рідину і звертаю увагу на рейтинг магазину щоб не натрапити на підробку.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 24 янв 2026, 12:31

Доповню, що важливо звертати увагу не лише на смак рідини, а й на склад. Краще вибирати ті, де чітко видно пропорції VG/PG та вказано тип нікотину, особливо якщо користуєшся pod системою з солями. Сам так робив: перевіряв опис продукту, порівнював декілька варіантів і лише потім замовляв. Також інколи корисно уточнити у продавця, чи саме ця рідина підходить під твій тип pod системи, аби не помилитись при виборі.
Summer15

Сообщение fejo » 24 янв 2026, 12:32

Summer15 писал(а):Доповню, що важливо звертати увагу не лише на смак рідини, а й на склад. Краще вибирати ті, де чітко видно пропорції VG/PG та вказано тип нікотину, особливо якщо користуєшся pod системою з солями. Сам так робив: перевіряв опис продукту, порівнював декілька варіантів і лише потім замовляв. Також інколи корисно уточнити у продавця, чи саме ця рідина підходить під твій тип pod системи, аби не помилитись при виборі.

Я кілька років підбираю рідини саме для pod систем і часто замовляю з вейп-шопу Bambuk, бо для мене важлива якість і оригінальність. У них великий вибір смаків і міцностей, і я завжди знаходжу саме те, що підходить під мій пристрій.
Останній раз замовляв декілька банок, все прийшло у хорошій упаковці та без запахів сторонніх, які інколи бувають у низькоякісних рідинах. Смак був саме такий, як описано, без зайвої різкості. Коли не знаю, що обрати, консультуюсь у них, і завжди підказують варіанти згідно моїх вподобань. Якщо хочеш подивитись асортимент і підібрати рідину для pod системи https://bambuk.org/liquid-pod/ тут реально нормальні рідини, і я кілька разів замовляв саме звідти.

Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка