Summer15 писал(а):Доповню, що важливо звертати увагу не лише на смак рідини, а й на склад. Краще вибирати ті, де чітко видно пропорції VG/PG та вказано тип нікотину, особливо якщо користуєшся pod системою з солями. Сам так робив: перевіряв опис продукту, порівнював декілька варіантів і лише потім замовляв. Також інколи корисно уточнити у продавця, чи саме ця рідина підходить під твій тип pod системи, аби не помилитись при виборі.
Я кілька років підбираю рідини саме для pod систем і часто замовляю з вейп-шопу Bambuk, бо для мене важлива якість і оригінальність. У них великий вибір смаків і міцностей, і я завжди знаходжу саме те, що підходить під мій пристрій.
Останній раз замовляв декілька банок, все прийшло у хорошій упаковці та без запахів сторонніх, які інколи бувають у низькоякісних рідинах. Смак був саме такий, як описано, без зайвої різкості. Коли не знаю, що обрати, консультуюсь у них, і завжди підказують варіанти згідно моїх вподобань. Якщо хочеш подивитись асортимент і підібрати рідину для pod системи
https://bambuk.org/liquid-pod/ тут реально нормальні рідини, і я кілька разів замовляв саме звідти.