Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Хтось пробував сири з пліснявою з-за кордону? Як вони?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Хтось пробував сири з пліснявою з-за кордону? Як вони?

Сообщение Summer15 » 22 янв 2026, 11:16

Де купити сири з пліснявою? Я хочу замовити декілька видів, щоб спробувати нові смаки, але хочу бути впевненим у якості продукції. Потрібні сири від перевірених постачальників з доставкою по Україні.
Summer15

Re: Хтось пробував сири з пліснявою з-за кордону? Як вони?

Сообщение fejo » 22 янв 2026, 11:17

Я кілька разів замовляв сири з пліснявою з онлайн-магазинів, що спеціалізуються на імпортних продуктах. Сири з пліснявою можуть бути різними від класичних блакитних до білої плісняви. Завжди перевіряю склад і звертаю увагу на походження сиру. Також важливо, щоб магазин мав хорошу репутацію і доставку вчасно. Я завжди отримую сири з хорошої упаковки, що дозволяє зберегти їх свіжість до моменту отримання.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 22 янв 2026, 11:17

Сири з пліснявою можна знайти на кількох платформах, що займаються імпортними продуктами. Важливо звертати увагу на тип плісняви біла, блакитна чи навіть чорна. Я замовляв декілька разів, і завжди вибирав магазини з гарними відгуками. Після покупки сири приїжджали свіжими, як і обіцяно, і з правильною температурою. Вибір таких сирів дійсно великий, і завжди є можливість вибрати те, що підходить саме тобі.
Summer15

Сообщение fejo » 22 янв 2026, 11:18

Summer15 писал(а):Сири з пліснявою можна знайти на кількох платформах, що займаються імпортними продуктами. Важливо звертати увагу на тип плісняви біла, блакитна чи навіть чорна. Я замовляв декілька разів, і завжди вибирав магазини з гарними відгуками. Після покупки сири приїжджали свіжими, як і обіцяно, і з правильною температурою. Вибір таких сирів дійсно великий, і завжди є можливість вибрати те, що підходить саме тобі.

Рекомендую звернутися до магазину ЄГАСТРОНОМ для покупки сирів з пліснявою. Там великий асортимент сиру з пліснявою, з різних куточків Європи. Я неодноразово замовляв їхні сири з пліснявою і був завжди задоволений смаком і якістю.
Вони працюють безпосередньо з перевіреними постачальниками, тому кожен сир має чітко вказане походження і склад. У магазині є сири з білою і блакитною пліснявою, з різних регіонів Франції та Італії. Доставка по Україні оперативна, а упаковка завжди на висоті.

Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка