Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Красивий диван

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Красивий диван

Сообщение Summer15 » 16 дек 2025, 00:28

Похваліть свій диван. Де ви його купували? Задоволені його якістю?
Summer15

Re: Красивий диван

Сообщение KroPiVVa » 17 дек 2025, 15:33

Summer15 писал(а):Похваліть свій диван. Де ви його купували? Задоволені його якістю?

Своїм диваном можу хвалитися годинами, бо це була чи не найбільш вдала покупка в квартиру! Раніше у мене стояв звичайний мас-маркет, який просів за два роки, тому цього разу вирішили не економити на комфорті та спині. Хотілось щось таке, щоб і виглядало стильно, і було справді витривалим.

Зупинилися на турецькому виробництві, бо вони зараз у плані оббивки та каркасів просто топ. Якість тканини — це окрема тема: приємна на дотик, легко чиститься, і за рік активного користування (з котом, до речі!) жодної зачіпки чи катишків. Якщо тобі до душі сучасний інтер’єр, дуже раджу глянути турецькі дивани в стилі модерн https://stul-i-stol.com.ua/myagkaya-mebel/tureckie-divany-v-stile-modern/ ось тут.

Найбільше мене зачепило те, як вони тримають форму — наповнювач пружний, не провалюєшся, як у гамак. Друзі приходять і одразу питають, де таку красу купили. Тож якщо хочеш річ, яка прослужить роками і не втратить вигляд, однозначно дивись у бік турків, вони зараз у цьому сегменті рулять.

KroPiVVa

Вернуться в Беседка