Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Як вибрати лосини для фітнесу, щоб не просвічували на розтяж

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Як вибрати лосини для фітнесу, щоб не просвічували на розтяж

Сообщение Summer15 » 04 дек 2025, 16:58

Пішла вчора в нових лосинах у зал, почала робити присідання зі штангою, а подруга каже: "Я бачу твої труси в горошок". Я ледь під штангу не впала від сорому. Купувала наче спеціальні спортивні, не найдешевші, тканина щільна на дотик. Як їх взагалі вибирати, щоб не світити дупою на весь зал? Може, є якісь секрети чи бренди, які точно перевірені на "присід-тест"?
Summer15

Re: Як вибрати лосини для фітнесу, щоб не просвічували на ро

Сообщение fejo » 04 дек 2025, 16:58

Я теж так одного разу "посвятила" білизною на йозі в позі собаки мордою вниз. Секрет простий: треба брати не просто щільну тканину, а біфлекс або мікродайвінг з високим вмістом еластану. І обов'язково дивись на розмір — якщо взяти S на свою M "щоб утягнуло", то тканина натягнеться і стане прозорою, хоч би якою якісною вона не була. Я тепер завжди в примірочній роблю глибокий випад перед дзеркалом — якщо шкіру не видно, значить, можна брати.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 04 дек 2025, 16:58

Та я наче свій розмір брала, просто тканина якась зрадлива виявилась. А де шукати цей біфлекс? В описі товару на сайтах часто пишуть просто "поліестер" або "синтетика", без подробиць. І в магазинах не завжди зручно присідати, продавці косяться. Може, хтось замовляв онлайн щось реально надійне, щоб я не гадала на кавовій гущі? Хочеться просто замовити і бути впевненою, що тил прикритий.
Summer15

Сообщение fejo » 04 дек 2025, 16:59

Розумію твій біль, я через це перейшла на онлайн-покупки, де можна спокійно почитати склад і відгуки. Останнім часом беру форму на Конфіскаті, там є окремий розділ лосини жіночі спортивні з професійних тканин.
Брала собі чорні з матового біфлексу - вони взагалі не просвічують, хоч як тягни. Там фішка в тому, що нитки дуже густо переплетені, тому навіть при сильному натягу структура тканини не розходиться до дірок. Плюс у них часто бувають моделі з подвійним шаром на сідницях або спеціальними вставками, це взагалі залізобетонний варіант. Ціни там адекватні, можна взяти одразу кілька пар.
Раджу звертати увагу на моделі з пуш-ап ефектом - там тканина зазвичай щільніша саме в зоні сідниць. І обов'язково читай коментарі покупців, там дівчата часто пишуть саме про тест на прозорість, це економить купу нервів.Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка