Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Охоронна система Аякс

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Охоронна система Аякс

Сообщение natascha08 » 01 дек 2025, 18:03

Перший раз замовляв систему відеоспостереження Ajax саме в HubTech і можу сказати, що досвід вийшов напрочуд приємним www.hubtech.com.ua/vidjeonablyudjenije-ua/ajax-videosposterezhennya/ Мене вразив професійний підхід консультанта: він детально розпитав про розташування будинку, які зони хочу контролювати, і порадив оптимальний комплект без переплат. Доставка була швидкою, коробки запаковані акуратно, інструкції зрозумілі. Установка пройшла без жодних проблем — додаток Ajax практично все підказує автоматично. Особливо сподобалась якість картинки: чіткість висока навіть у темний час доби, а датчики руху реагують миттєво. Після кількох тижнів використання можу з упевненістю сказати, що це одна з найкращих інвестицій у безпеку. HubTech справді знається на своїй справі та пропонує чудову підтримку.
natascha08

Вернуться в Беседка