Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Цікавить реабілітолог в Києві!

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Цікавить реабілітолог в Києві!

Сообщение fejo » 27 ноя 2025, 09:21

Після травми коліна вже третій місяць не можу нормально ходити. Фізіотерапію проходив, але прогрес маленький. Потрібен реабілітолог, який реально працює з відновленням, а не просто дає стандартні вправи. Не хочеться втратити ще час. Якщо знаєте фахівця, який ставить людей на ноги після складних випадків, дайте рекомендацію.
fejo
Старожил

Re: Цікавить реабілітолог в Києві!

Сообщение Summer15 » 27 ноя 2025, 09:22

У мене після операції на зв’язках була така сама проблема. Вправи з інтернету не допомагали. Тільки коли реабілітолог провів повну оцінку рухливості і підібрав вправи під мій стан, тоді почалось реальне відновлення. Звертай увагу, щоб фахівець слідкував за технікою виконання й пояснював, що кожна вправа дає. Це дуже впливає на швидкість відновлення.
Summer15

Сообщение fejo » 27 ноя 2025, 09:22

Хочу доповнити, що хороший реабілітолог не працює тільки з пошкодженою ділянкою. У мене були проблеми з коліном, а насправді причина була в м’язовій дисбалансності стегна і слабкій стабілізації корпусу. Лише коли фахівець перевірив усе в комплексі, стала зрозуміла схема відновлення. Раджу уникати тих, хто одразу дає універсальні вправи без діагностики.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 27 ноя 2025, 09:23

fejo писал(а):Хочу доповнити, що хороший реабілітолог не працює тільки з пошкодженою ділянкою. У мене були проблеми з коліном, а насправді причина була в м’язовій дисбалансності стегна і слабкій стабілізації корпусу. Лише коли фахівець перевірив усе в комплексі, стала зрозуміла схема відновлення. Раджу уникати тих, хто одразу дає універсальні вправи без діагностики.

Я пройшов ефективну реабілітацію в клініці Добробут. Там працює команда фахівців, які займаються відновленням після травм різної складності. Мене вразило, що оцінку робили не формально, а дуже ретельно, перевіряючи кожен рух і підлаштовуючи програму під мій стан. Під час занять регулярно коригували техніку, слідкували за навантаженням, щоб не перевищити межу і водночас не втрачати темп.
Якщо потрібно додаткове обстеження https://dobrobut.com/ua/doctors/category-rehabilitation або консультація іншого лікаря, усе можна зробити у тій самій клініці, що значно спрощує процес. Завдяки такому підходу повернув повну рухливість набагато швидше, ніж очікував. Можу сказати, що це єдине місце, де я відчув системну роботу, а не набір випадкових рекомендацій.
Summer15

Вернуться в Беседка