Summer15 писал(а):Навіть у контекстній рекламі AI дає величезну перевагу, але з ним теж треба обережно. Я часто використовую його для тестів креативів, варіантів заголовків, обробки аудиторій. Проте не можна покладатися лише на AI бо оголошення повинні відповідати реальній товарній пропозиції, наміру користувача та логіці самої сторінки. Бачив багато випадків, коли AI-заголовки красиві, але в реальній рекламній кампанії просто не «залітають». Тому правильне використання AI це завжди контроль, тестування й адаптація.
AI у SEO сьогодні це не просто тренд, а реальний спосіб працювати швидше й точніше. Але найголовніше він допомагає уникнути хаосу. За допомогою AI я прискорюю кластеризацію запитів, знаходжу нові напрямки контенту, перевіряю наміри користувачів, аналізую конкурентів і створюю прототипи сторінок, які ідеально «лягають» під формат GPT-пошуку.
Найкращі результати в SEO я бачив саме в тих проєктах, де AI не замінює людину, а підсилює її рішення: прискорює аналіз, структурує інформацію, показує слабкі місця та допомагає тестувати гіпотези. Чи реально зекономити бюджет? Так, і це одна з головних переваг AI. Він дозволяє відмовитися від зайвих технічних робіт, не дублювати контент, уникати безпідставних доробок та будувати контент так, щоб він одразу працював без десятків правок.
Для тих, кому потрібен системний підхід до AI SEO просування сайтів
https://uaateam.agency/services/optymiz ... ty-pid-ai/ це якраз той випадок, коли команда використовує штучний інтелект не заради моди, а щоб отримати реальні комерційні результати. І саме за такого підходу можна не тільки пришвидшити ріст сайту, а й уникнути марнотратства бюджету.