Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Хто знає, чому плитка у ванній темніє від води?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Хто знає, чому плитка у ванній темніє від води?

Сообщение Summer15 » 20 ноя 2025, 17:42

Планую ремонт у ванній і вже загубилась у виборі плитки. Стіни хочеться зробити світлішими, але не знаю, чи варто брати глянець, щоб додати простору. Також хвилює, чи не буде видно кожну краплю. Може, хтось стикався і підкаже, який тип покриття поводиться практичніше.
Summer15

Re: Хто знає, чому плитка у ванній темніє від води?

Сообщение fejo » 20 ноя 2025, 17:42

У мене глянець на стінах і особливих проблем немає. Краплі видно тільки при дуже яскравому світлі. Головне не брати надто темні відтінки, бо на них все контрастніше. Якщо хочеш максимально практичний варіант, то мат справді менш вибагливий і виглядає спокійно.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 20 ноя 2025, 17:42

Є ще структурні поверхні, що імітують камінь чи дерево. Вони добре приховують дрібні розводи, але вимагають уважнішої затирки, бо рельєф має більше дрібних заглиблень. По зносостійкості бери матеріал з підвищеним класом, якщо ванну використовують часто. Це продовжить термін служби без тріщин і сколів.
Summer15

Сообщение fejo » 20 ноя 2025, 17:43

Summer15 писал(а):Є ще структурні поверхні, що імітують камінь чи дерево. Вони добре приховують дрібні розводи, але вимагають уважнішої затирки, бо рельєф має більше дрібних заглиблень. По зносостійкості бери матеріал з підвищеним класом, якщо ванну використовують часто. Це продовжить термін служби без тріщин і сколів.

Коли робив ремонт минулого року, багато часу пішло саме на підбір. У підсумку, моя плитка для ванної була замовлена на цьому сайті, бо там зручно переглядати різні варіанти і зрозуміти, як вони поводяться у вологих приміщеннях. Сподобалось, що є моделі з хорошою вологостійкістю і різними видами поверхні. З мого досвіду, світлі відтінки справді роблять ванну більш просторою і приємною.
Якщо приміщення маленьке, то середній формат плитки лягає найгармонійніше. На підлогу раджу не гладку плитку, бо рельєф дає кращий захист від ковзання, особливо якщо в домі діти. Також корисно переглядати готові проєкти на сайті, вони допомагають зрозуміти, як різні колекції виглядають у реальних інтер'єрах. Мені це дуже допомогло не помилитися з кольором і вибрати плитку, яка не потребує складного догляду.

Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка