Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Страхування житла

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Страхування житла

Сообщение Summer15 » 17 ноя 2025, 21:37

Цікаво, а яку страховку ви обираєте для себе? Мені здається що страхування житла це сама дорога страховка, чи я помиляюсь? Може автомобіль найдорожче страхувати? А як ви економите на платі за страхування?
Summer15

Re: Страхування житла

Сообщение KroPiVVa » 19 ноя 2025, 23:59

Summer15 писал(а):Цікаво, а яку страховку ви обираєте для себе? Мені здається що страхування житла це сама дорога страховка, чи я помиляюсь? Може автомобіль найдорожче страхувати? А як ви економите на платі за страхування?

З власного досвіду скажу, що не завжди найдорожче страхувати житло. Вартість залежить від оцінки майна й додаткових опцій. Авто інколи обходиться дорожче, особливо якщо обирати повне КАСКО. Щоб економити, я завжди порівнюю пропозиції різних компаній і не беру зайвих послуг, які мені реально не потрібні. Добре допомагає також перевіряти знижки та промокоди. Зовсім недавно мені трапився hotline finance промокод і якраз закінчилася автоцивілка — оформили нову і трохи заощадили. Тому просто треба трішки пошукати.
KroPiVVa

Вернуться в Беседка