Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Пробував Gemini Espresso Насичений 250 г кому він зайшов?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Пробував Gemini Espresso Насичений 250 г кому він зайшов?

Сообщение Summer15 » Вчера, 09:45

Останнім часом не можу знайти каву зі стабільним смаком. Раз буває нормальна, іншим разом кисла так, що аж не хочеться допивати. Люблю збалансований профіль без різких нот. Потрібен варіант, який не стрибає від пачки до пачки. Може хтось підкаже надійне місце, де зерно не залежується.
Summer15

Re: Пробував Gemini Espresso Насичений 250 г кому він зайшов

Сообщение fejo » Вчера, 09:45

У мене так само було, поки не зрозумів, що вся різниця в тому, як швидко магазин оновлює запаси. Якщо зерно лежить довго, смак падає навіть у хороших сортів. Перейшов на покупку там, де завжди видно дату обсмажки і партії не затримуються. З того часу кислинка зникла і смак став передбачуваним.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » Вчера, 09:45

Порадив би ще звертати увагу на вологість зерна і цілісність. Часто продають те, де половина зернин потріскана, і це сильно б'є по аромату. Я так кілька разів брав дешевше, а потім довго не міг зрозуміти, чому напій виходить порожній. Коли перейшов на зерно з однієї обсмажки без домішок, різниця стала очевидна. Тепер беру тільки там, де не перемішують старі залишки.
Summer15

Сообщение fejo » Вчера, 09:46

Summer15 писал(а):Порадив би ще звертати увагу на вологість зерна і цілісність. Часто продають те, де половина зернин потріскана, і це сильно б'є по аромату. Я так кілька разів брав дешевше, а потім довго не міг зрозуміти, чому напій виходить порожній. Коли перейшов на зерно з однієї обсмажки без домішок, різниця стала очевидна. Тепер беру тільки там, де не перемішують старі залишки.

З мого досвіду найбільше стабільності дає зерно gemini. В них обсмажка йде рівна і можна спокійно брати різні сорти не боячись стрибків. Я довго міняв бренди, поки не натрапив на нормальні партії, і потім вже випадково замовив на маудау через розділ з кавою gemini https://maudau.com.ua/category/kava/pro ... and=gemini там партії надходять швидко і не встигають залежатися. Брав кілька разів під різні способи приготування, смак всюди виходить прогнозований.
У френч-пресі м'який аромат, в еспресо більш щільний профіль. Якщо хочеш просто стабільного зерна без сюрпризів, то спробуй їхню середню обсмажку. Це не реклама, просто варіант який реально не розчаровує.

Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка