Вибір провайдера – це 50% успіху. Я вже досить довго граю в Slots City і можу скласти свій особистий рейтинг тих, хто, на мій погляд, найчастіше "дає". На першому місці для мене стоїть Pragmatic Play (з 2015 р.), вони відомі не лише якісною графікою, а й механіками з високим потенціалом виграшу, як у Sweet Bonanza. Далі йде Play'n GO (з 2005 р.) – їхні міфологічні слоти, як Book of Dead, завжди в топі завдяки функції розширення символу. Я не оминаю увагою і 3 Oaks Gaming (з 2020 р.) за їхні слоти з Hold & Win механікою, наприклад, Sun of Egypt. Ці провайдери мають високий RTP і регулярно оновлюють портфель, додаючи нові автомати, які одразу з'являються в Slots City. Важливо звертати увагу на їхній рік заснування (наприклад, Microgaming з 1994 р. – це піонери iGaming), бо це говорить про їхній досвід і надійність. Більше провайдерів та їхні особливості завжди можна знайти на головній сторінці:
slots-city-ua.com.ua Вони також пропонують ігри з прогресивними джекпотами від таких гігантів, як Microgaming та Red Tiger Gaming, що є додатковим стимулом.