Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Інтернет магазин техніки Керхер

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Інтернет магазин техніки Керхер

Сообщение VladislavVlad » 28 окт 2025, 13:29

Замовляв пилосос Karcher для майстерні https://k-shop.com.ua/ . Приємно вразила ефективність пил прибирає ідеально, навіть у важкодоступних місцях. Сервіс на рівні, відповіли на всі питання, доставили швидко. Надійна, німецька якість у кожній деталі. Тепер думаю ще взяти пароочисник тієї ж марки. Реально варте своїх грошей!
VladislavVlad

Re: Інтернет магазин техніки Керхер

Сообщение Summer15 » 17 ноя 2025, 21:39

На мій погляд то найкраща техніка яку вигадали
Summer15

Сообщение Summer15 » 17 ноя 2025, 21:40

Але чого ж вона така дорога? :cm: я так собі мийний пилосос хочу... але якщо пройде гарантійний термін і він вийде з ладу? :bh: а може застрахувати? Чи таке не роблять?
Summer15

Сообщение KroPiVVa » 21 ноя 2025, 22:16

Summer15 писал(а):На мій погляд то найкраща техніка яку вигадали

У мене пилосос мийний від керхер.. це просто чудо якесь :cv:
KroPiVVa

Сообщение KroPiVVa » 21 ноя 2025, 22:26

Summer15 писал(а):Але чого ж вона така дорога? :cm: я так собі мийний пилосос хочу... але якщо пройде гарантійний термін і він вийде з ладу? :bh: а може застрахувати? Чи таке не роблять?

Насправді ти правильно думаєш! Так, таке страхування роблять. Це називається додаткова гарантія або страхування побутової техніки. Багато великих магазинів чи страхових компаній пропонують поліси, які продовжують захист твого приладу ще на рік чи два після того, як закінчиться заводська гарантія. Це дуже зручно, адже, якщо щось станеться, ремонт покриє страхова. Раджу подивитися умови в різних компаніях, щоб зрозуміти, що саме покриває поліс – чи тільки поломку, чи й, наприклад, скачки напруги. Зайди на сайт https://polis.com.ua/ там дуже багато всього про страхування, почитай поради, можливо це допоможе прийняти рішення. Краще заплатити невелику суму зараз і мати спокій, ніж потім шукати гроші на дорогий ремонт!
KroPiVVa

Вернуться в Беседка