Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Що ви зазвичай готуєте?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Що ви зазвичай готуєте?

Сообщение Summer15 » 23 окт 2025, 16:35

Цілий день на роботі, приходиш додому не дуже хочеться стояти біля плити, але ж хочеться чогось смачненького. Що ви зазвичай готуєте?
Summer15

Re: Що ви зазвичай готуєте?

Сообщение KroPiVVa » Вчера, 23:54

Summer15 писал(а):Цілий день на роботі, приходиш додому не дуже хочеться стояти біля плити, але ж хочеться чогось смачненького. Що ви зазвичай готуєте?

У мене є кілька своїх "чергових" варіантів, які займають мінімум часу. Я часто роблю пасту з простим соусом — песто або соус на основі томатів. Це займає 15 хвилин, а відчуття, ніби поїв у ресторані. Або ж іноді просто швидко запікаю овочі з сиром у духовці. Але якщо хочеться себе дійсно побалувати, я обираю щось м'ясне, що готується швидко. Наприклад, можна швидко посмажити стейк. Це ідеальний варіант: мінімум підготовки, а смак просто неймовірний. Я, наприклад, люблю замовляти якісне м'ясо онлайн, щоб не витрачати час на пошуки у супермаркеті. Подивись на сайті "М'ясторія", там є дуже якісна сира продукція https://myastoriya.com.ua/ua/syraya-produktsiya/steyki/ обожнюю їхні стейки. Вони пропонують м'ясо високої якості, яке готується буквально за лічені хвилини. Це значно спрощує вечірнє приготування. До стейка можна просто додати швидкий салат із сезонних овочів — і вечеря готова!
Изображение
KroPiVVa

Вернуться в Беседка