Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Де краще купувати якісний корм для котів в Україні?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Де краще купувати якісний корм для котів в Україні?

Сообщение fejo » 20 окт 2025, 12:29

Останнім часом помітила, що ціни на котячий корм сильно різняться в різних зоомагазинах. Хочу знайти надійний інтернет-магазин, де можна купувати корм для свого кота постійно — щоб був великий вибір, хороші знижки, нормальна доставка по Україні. Цікавлять бренди Brit, Farmina або Royal Canin. Може, хтось замовляв онлайн і може підказати, де вигідніше та швидше доставляють? Бо в місцевих магазинах часто немає потрібного складу чи великих упаковок.
fejo
Старожил

Re: Де краще купувати якісний корм для котів в Україні?

Сообщение Summer15 » 20 окт 2025, 13:37

Я довго шукала нормальний інтернет-магазин для свого кота, бо теж стикалася з тим, що ціни всюди різні, а деякі сайти взагалі не відправляють вчасно. Зараз замовляю тільки у «Пухнасті» — реально зручно. Там є і Brit, і Farmina, і Royal Canin, часто акції, можна вибрати формат пакування, від 300 грамів до великих мішків по 15 кг. У мене стерилізована киця, беру Brit Premium для стерилізованих кішок, і вона його чудово переносить. Ще плюс у тому, що на сайті одразу видно всі знижки й залишки. Коли потрібно терміново, замовляю зранку, і вже на наступний день привозить кур’єр. До речі, якщо шукаєш корм коту https://puhnasti.com.ua/koty/korm-dlia-kotiv/sukhyi-korm-dlia-kotiv варто звернути увагу на розділ з беззерновими кормами — вони там часто бувають зі знижками. У знайомої котик алергік, вона теж там купує Farmina N&D, каже, що після переходу проблеми з травленням зникли. Плюс підтримка у «Пухнасті» завжди відповідає швидко — один раз допомогли замінити товар без зайвих питань. Як на мене, це найзручніший і перевірений варіант серед українських зоомагазинів.
Summer15

Вернуться в Беседка