Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Варто їхати вдень чи вночі Краків - Львів?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Варто їхати вдень чи вночі Краків - Львів?

Сообщение Summer15 » 17 окт 2025, 16:00

Потрібно якомога швидше дістатися з Кракова до Львова. Підкажіть, будь ласка, який транспорт зараз найнадійніший в плані часу? Розглядаю різні варіанти, але в пріоритеті саме швидкість, оскільки потрібно встигнути на важливу зустріч. Буду вдячний за поради з власного досвіду.
Summer15

Re: Варто їхати вдень чи вночі Краків - Львів?

Сообщение fejo » 17 окт 2025, 16:01

Якщо головне - це час, то навіть не думайте про автобус. Це завжди ризик застрягти на кордоні на невизначений термін. Найшвидший і найбільш прогнозований варіант - це поїзд. Їдете без черг, проходите контроль прямо у вагоні. Дорога займає приблизно 6-7 годин, і ви прибуваєте чітко за графіком.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 17 окт 2025, 16:01

Дякую, я теж думав про поїзд як про пріоритетний варіант. Але є одна велика проблема - квитків на найближчі дати просто немає, все розкупили. А їхати потрібно вже за кілька днів. Автобусом ризикувати не можу, бо запізнення навіть на кілька годин для мене критичне. Можливо, існують якісь інші, менш очевидні способи доїхати швидко і без сюрпризів на кордоні?
Summer15

Сообщение fejo » 17 окт 2025, 16:02

Так, з квитками на поїзд зараз справді біда, їх треба купувати дуже заздалегідь.
Якщо цей варіант відпав, а автобусна лотерея вас не влаштовє, є ще одна опція, якою я користуюся в таких випадках. Це замовлення індивідуального трансферу. По суті, це як таксі, тільки на міжміські маршрути. Головний плюс в тому, що легковий автомобіль проходить кордон набагато швидше за рейсовий автобус, бо для них є окрема смуга.
Ти не прив'язаний до розкладу, а домовляєшся про зручний тобі час виїзду. Водій забирає тебе з будь-якої адреси і везе прямо куди потрібно. Це значно комфортніше і, що найголовніше, швидше за автобус. Можеш подивитись, як організована поїздка Краків Львів https://skytransfer.com.ua/transfer-krakiv-lviv/ щоб зрозуміти принцип. Коли час справді важливий, а з поїздом не склалося, це найкраща альтернатива.
Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка