Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Яку гарнітуру краще вибрати, щоб добре ловила звук

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Яку гарнітуру краще вибрати, щоб добре ловила звук

Сообщение Summer15 » 15 окт 2025, 17:18

Друзі, порадьте, будь ласка. Потрібна Bluetooth гарнітура для роботи, бо часто розмовляю телефоном, особливо під час поїздок. Хочу щось з нормальним мікрофоном, щоб мене добре було чути, і щоб батарея тримала довше, ніж кілька годин. А ще бажано, щоб гарнітура зручно сиділа, бо буває, що потрібно носити її по кілька годин поспіль. Якщо хтось уже користувався чимось надійним, поділіться досвідом — що реально варте уваги, а що ні?
Summer15

Re: Яку гарнітуру краще вибрати, щоб добре ловила звук

Сообщение fejo » 15 окт 2025, 17:20

Я якраз нещодавно шукав собі нормальну гарнітуру, бо попередня впала й почала тріщати. Перелопатив купу відгуків і таки знайшов варіант, який мене реально влаштував. Не люблю, коли гарнітура важка або постійно злітає, тому обирав щось легке, але з якісним мікрофоном. Звук хотів, щоб був не просто «для дзвінків», а ще й музика звучала добре. Якщо коротко — бездротові варіанти зараз значно кращі, ніж кілька років тому, тому головне — не гнатися за брендом, а дивитися на характеристики й відгуки.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 15 окт 2025, 17:21

Дякую за пораду! Можеш сказати, яку саме модель ти взяв? Бо я дивився різні — одні хвалять, інші навпаки кажуть, що через місяць перестають тримати заряд. Мені головне — щоб звук був чистий, не шипів мікрофон і не довелося постійно підключати заново. Якщо ще й є зручне управління на самій гарнітурі, то взагалі супер. Поділися, будь ласка, своїм досвідом конкретніше.
Summer15

Сообщение fejo » 15 окт 2025, 17:23

Я взяв  Bluetooth гарнітуру Loqui G10 , і поки що це найзручніша річ, яку мав. Реально класно, що підключається за кілька секунд — просто вмикаєш і все. Звук чіткий, без тріску, навіть коли говориш у машині або на вулиці. Мікрофон якісний — мене чують добре, без шумів. Гарнітура легенька, не випадає з вуха, навіть коли ходжу цілий день. Заряд тримає впевнено — користуюсь зранку до вечора й не сідала жодного разу посеред дня. Ще плюс — стабільне Bluetooth-з’єднання, не обривається навіть через стіну. Чесно, не очікував, що за таку ціну може бути така якість. Якщо шукаєш варіант для роботи, дзвінків чи просто зручного hands-free — можу сміливо радити.

Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка