Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Скільки зараз коштує Старлінк в Україні?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Скільки зараз коштує Старлінк в Україні?

Сообщение fejo » 11 окт 2025, 20:09

Хочу встановити starlink у фермерському господарстві, де взагалі немає нормального інтернету. Проблема в тому, що доставка з офіційного сайту йде довго, а потрібно вже зараз. Підкажіть, чи є в Україні магазини, де можна купити новий комплект без очікування і щоб не було проблем з оплатою та гарантією.
fejo
Старожил

Re: Скільки зараз коштує Старлінк в Україні?

Сообщение Summer15 » 11 окт 2025, 20:09

Я стикався з тією ж ситуацією. У нас господарство за містом, тому без супутникового інтернету ніяк. Замовляв старлінк у локальному магазині, доставили за кілька днів. Усе працює, швидкість стабільна. Раджу брати тільки офіційно сертифіковані версії, бо деякі продавці пропонують неробочі пристрої з іншої регіональної мережі.
Summer15

Сообщение fejo » 11 окт 2025, 20:09

Підтверджую, старлінк — це найнадійніше рішення для сільської місцевості. У мене ферма біля річки, звичайний мобільний інтернет взагалі не ловив. Після встановлення швидкість зросла до 160 Мбіт, можна одночасно дивитися відео й вести бухгалтерію онлайн. Але купуй тільки в перевірених магазинах, бо на OLX багато фейків без офіційної активації.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 11 окт 2025, 20:10

fejo писал(а):Підтверджую, старлінк — це найнадійніше рішення для сільської місцевості. У мене ферма біля річки, звичайний мобільний інтернет взагалі не ловив. Після встановлення швидкість зросла до 160 Мбіт, можна одночасно дивитися відео й вести бухгалтерію онлайн. Але купуй тільки в перевірених магазинах, бо на OLX багато фейків без офіційної активації.

Я вирішив купити starlink в україні https://game-shop.com.ua/ua/category/starlink і можу впевнено сказати, що це було найзручніше рішення. Перед покупкою перевірив комплектацію: антена, кабель, маршрутизатор, блок живлення, стійка.
Менеджер пояснив, що це нова офіційна версія з підтримкою українського регіону. Доставка прийшла за три дні Новою Поштою, упаковка запаяна, все оригінальне. Монтаж зробив самостійно, орієнтуючись на застосунок, який показує кут нахилу для максимальної швидкості.
Після підключення система одразу оновилася і запустила інтернет. Швидкість коливається від 150 до 200 Мбіт, пінг стабільний. Раджу обов’язково перевіряти, щоб комплект не був прив’язаний до іншої країни, бо потім можуть виникнути проблеми з реєстрацією акаунта.
Також рекомендую докупити кріплення для даху, якщо будинок високий, і подовжений кабель. Усе решта просто — головне, щоб антена бачила небо без дерев і будівель поруч. Для ферми, села або дачі це ідеальний варіант, навіть під час дощу чи снігу швидкість не падає.
Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка