Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Offspring vs Pampers — які краще тримають вологу вночі?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Offspring vs Pampers — які краще тримають вологу вночі?

Сообщение Summer15 » 09 окт 2025, 12:16

Мами, порадьте, будь ласка. Ми зараз користуємось Pampers, але останнім часом вночі почало трохи протікати. Можливо, через те, що дитина стала спати довше без підйомів. Подруга порадила спробувати Offspring, каже, вони натуральніші і краще вбирають, але я не впевнена, чи це справді так. Хотілося б зрозуміти, чи є різниця у тому, як вони тримають вологу саме вночі, коли підгузок довше не міняють. Хто користувався обома марками — поділіться, будь ласка, враженнями, бо не хочу купувати відразу велику упаковку даремно.
Summer15

Re: Offspring vs Pampers — які краще тримають вологу вночі?

Сообщение fejo » 09 окт 2025, 12:18

Я користувалась і Pampers, і Offspring, тож можу порівняти чесно! Pampers нормальні, але в нас також були «мокрі» ночі, особливо коли дитина багато п’є перед сном. З Offspring зовсім інша історія — вони реально щільніші, м’які й дуже добре вбирають, при цьому шкіра вранці суха. Я ще здивувалася, що без запаху й не подразнюють. Вони дорожчі, але по відчуттях — якісніші. І дизайн класний, не такий «пластиковий», як у Pampers. Якщо сумніваєшся, візьми маленьку пачку для проби — ми після цього повністю перейшли на Offspring.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 09 окт 2025, 12:18

Дякую, цікаво почути думку від мами, яка реально порівнювала. А як щодо розміру — вони йдуть розмір у розмір, чи краще брати на розмір більше? І ще — чи не було такого, що резинки натирають? Бо в нас шкіра в дитини дуже чутлива, навіть після деяких дорогих підгузків з’являлось почервоніння. Pampers іноді теж залишають сліди біля ніжок, особливо коли дитина активно рухається.
Summer15

Сообщение fejo » 09 окт 2025, 12:19

Підгузки Offspring https://maudau.com.ua/category/pidhuzky/product_brand=offspring , чесно, мене приємно здивували саме тим, що вони дуже делікатні до шкіри. У нас теж дитина з реакціями на багато брендів, але з цими все супер — ніяких подразнень чи слідів після ночі. Вони еластичні, добре тягнуться й не врізаються, навіть коли дитина перевертається у сні. За розміром — відповідають стандарту, можна брати свій, не треба більший. Я ще помітила, що вони якось по-іншому розподіляють вологу — не звалюються в «комок», як Pampers. Зранку підгузок важкий, але поверхня суха, і малюк спокійний. Тож, якщо шукаєш надійний варіант саме для ночі — я б точно радила спробувати Offspring, особливо якщо у дитини чутлива шкіра.

Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка