Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Де у Львові замовити двері з установкою, щоб не дерли три шк

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Де у Львові замовити двері з установкою, щоб не дерли три шк

Сообщение Summer15 » 06 окт 2025, 15:27

Хочу замінити двері у квартирі, але з установкою, щоб не шукати майстрів окремо. Обдзвонив кілька салонів у Львові - половина навіть не каже чітко, що входить у монтаж, а ціна “від 1000 грн” росте до трьох за секунду. Не хочу переплачувати за елементарне. Хто реально ставив двері з установкою і залишився задоволений?
Summer15

Re: Де у Львові замовити двері з установкою, щоб не дерли тр

Сообщение fejo » 06 окт 2025, 15:27

У мене та сама історія. Дзвонила в пару салонів, то монтаж міжкімнатних дверей “від 1500”, але без коробки, лиштви і демонтажу. Коли додаєш усе, виходить майже 2500. В одному місці ще й доставку рахують окремо. Тому треба одразу питати, чи входить усе в комплект - коробка, фурнітура, вирівнювання. Інакше буде сюрприз, коли приїдуть ставити.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 06 окт 2025, 15:27

Я колись наймав приватного майстра через оголошення, бо ціна 700 грн виглядала привабливо. В результаті двері поставив, але без лиштви, з кривим порогом і без герметика по швах. Довелося доплачувати іншому, щоб переробив. Тепер беру все “під ключ”, бо дешевше не означає краще. Реально адекватна ціна по Львову зараз — десь 1800–2200 грн за повний монтаж міжкімнатних і до 3500 за вхідні.
Summer15

Сообщение fejo » 06 окт 2025, 15:28

Я вже проходила це минулої осені. Шукала, щоб одразу двері й монтаж, бо не хотіла мати справу з різними виконавцями. У більшості магазинів ціна росте після кожної дрібниці — то укоси не входять, то коробка “за додатково”. В результаті замовила в Двері Маркет. У них усе прозоро: приїхав замірник, одразу порахував остаточну суму без “від”. Монтажники зробили демонтаж старих дверей, вирівняли отвір і поставили нові за день. За роботу взяли рівно стільки, скільки обговорили. Модель брала Ukrainian Doors UD-6, виглядає гарно, ущільнювачі тримають звук. Якщо шукати по місту, то такі магазини, де продаж і монтаж від однієї команди, виходять найвигідніше. Головне — питати повну комплектацію й гарантію на роботи, щоб потім не доплачувати за кожен гвинт окремо.
Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка