Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

знайти перевірену інформацію про послуги евакуатора

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

знайти перевірену інформацію про послуги евакуатора

Сообщение fejo » Сегодня, 09:58

Де реально знайти перевірену інформацію про послуги евакуатора у Вінниці? Чув різне: дехто приїжджає із затримкою, дехто бере більше, ніж домовлялись. Хочу замовити, але шукаю джерело, якому можна довіряти і не переживати за дрібниці.
fejo
Старожил

Re: знайти перевірену інформацію про послуги евакуатора

Сообщение Summer15 » Сегодня, 11:27

Я розумію твоє хвилювання, бо сам з таким стикався. Минулого літа колесо пробило вночі, і довелось терміново викликати евакуатор. Знайшов сайт https://evakuator365.vn.ua/ там усе чітко: телефони, види евакуації, навіть приклади робіт. Подзвонив, оператор уточнив моє місце, і вже за 25 хвилин машина була на місці. Приємно здивувало, що водій допоміг поставити авто так, щоб його зручно прийняли в сервісі. Вартість була адекватною, без жодних “сюрпризів”. Тепер тримаю цей сайт у закладках, бо знаю, що сервіс дійсно перевірений і працює без накруток.
Summer15

Вернуться в Беседка