Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Скільки вам обійшлася медстраховка?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Скільки вам обійшлася медстраховка?

Сообщение fejo » 28 авг 2025, 09:46

Скільки реально обійшлося вам медичне страхування за рік, якщо брати середній за наповненням поліс, скажімо, із консультаціями кількох фахівців, діагностикою, можливо, оплатою ліків чи стаціонару? Які саме суми ви платили, наприклад, чи були це рамки 2–4 тис.грн, коли мова про базовий поліс, чи більш просунуті варіанти з лімітами 100–250 тис.грн значно дорожчі 12–25 тис.грн або навіть більше? Бо треба реально розуміти, з чим рахуватися.
fejo
Старожил

Re: Скільки вам обійшлася медстраховка?

Сообщение Summer15 » 28 авг 2025, 09:47

У мене був досвід з полісом середнього рівня, основні консультації, аналізи, іноді швидка допомога. Річна вартість обійшлася приблизно в 18 тис.грн, відчувається, що за такі гроші отримуєш відчутне полегшення в доступі до медичних послуг.
Summer15

Сообщение fejo » 28 авг 2025, 09:48

Поясніть будь ласка, куди варто звернутися або що враховувати при виборі саме середнього класу страхування, мається на увазі, як саме оцінити вартість, чи це найголовніше враховувати ліміт страхової суми (наприклад 100–250 тис.грн), чи також типи включених послуг (консультації, діагностика, медикаменти, стаціонар і т.д.), франшизи, обмеження на стоматологію, медикаменти чи виклики швидкої? Дуже хочу зрозуміти, нащо звертати увагу, щоб реально отримати оптимальне співвідношення ціни й якості.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 28 авг 2025, 09:54

Я мала більш конкретний досвід із середнім за обсягом наповненням полісом, там були амбулаторні консультації, діагностика, медикаменти та ліміт стаціонару приблизно 150 тис.грн. Річний внесок близько 20 тис.грн. Було важливо, щоб була можливість обирати клас клінік і не було високої франшизи.
Ще я хотіла мати можливість глянути, скільки коштує медстраховка на getlilo.com/starter просто як орієнтир, щоб краще розуміти, з чого починаються ціни. В моєму випадку важливо було, щоб страховка швидко покривала витрати, коли звертаюся до вузьких спеціалістів, й щоб діагностика не стала недозакритою статтею витрат. Вважаю, що з таким підходом можна знайти баланс між сумою внеску й реальною допомогою, страхування дійсно виконувало свою функцію, усе працювало без сюрпризів і дозволяло не відкладати звернення до лікаря через гроші.

Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка