Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Як приготувати ідеальну кукурудзяну кашу?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Як приготувати ідеальну кукурудзяну кашу?

Сообщение fejo » 01 авг 2025, 22:30

Дівчата й хлопці, підкажіть, будь ласка, хто вміє смачно варити кукурудзяну кашу? Я кілька разів пробувала — то вона в мене занадто густа виходить, то навпаки, щось водянисте. А хочеться, щоб була ніжна, розсипчаста, як колись у бабусі. І смак той — ніби нічого особливого, а така домашня, ароматна... Може, є якісь секрети? І яку крупу краще брати — грубого помелу чи щось більш дрібне? Дуже хочу навчитися робити її правильно, а то з мене кулінарка ще та...
fejo
Старожил

Re: Як приготувати ідеальну кукурудзяну кашу?

Сообщение Summer15 » 01 авг 2025, 22:31

О, знайома тема. Я сам обожнюю кукурудзяну кашу, ще з дитинства. У мене бабуся варила її на воді з дрібкою солі, а наприкінці додавала вершкове масло — от тоді каша "заіграє". Я помітив, що дуже важливо обрати якісну крупу. Не вся кукурудзяна однакова. Мені, наприклад, найбільше подобається дрібного помелу, бо вона краще розварюється й структура ніжніша. І ще: коли вариш, не лінуйся постійно мішати, бо якщо каша пристане до дна — то смак уже не той. Води беру десь у 4 рази більше, ніж крупи. Спробуй і скажи, як вийде.
Summer15

Сообщение fejo » 01 авг 2025, 22:31

Дякую тобі велике! Ти так просто все пояснив, аж захотілося негайно спробувати. А скажи, будь ласка, яку саме крупу ти береш? Бо в магазині я бачу купу варіантів — і пакети, і коробки, і якісь з варильними пакетиками... Може, є якась улюблена марка чи щось конкретне порадиш? Бо боюсь знову взяти не те і зіпсувати собі враження.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 01 авг 2025, 22:35

Та я тебе розумію, сам колись плутався, поки не натрапив на нормальну. Уже давно беру кукурудзяну кашу від Терра, особливо мені подобаються їхні крупи у варильних пакетах. Це така зручна штука — не треба нічого відміряти чи хвилюватися, що щось розвариться або пригорить. Просто кидаєш той пакет у воду, вариш, витягуєш — і все ідеально. До речі, там навіть на пакуванні є підказки по часу варіння. І консистенція виходить саме така, як треба — не рідка, не густа, ніжна і дуже приємна на смак. Пошукай в інтернеті секрети приготування кукурудзяної каші , там якраз згадують про каші Терра. Справді раджу, особливо якщо хочеш навчитися варити швидко й смачно.

Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка