Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Підключити інтернет у Львові потрібно

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Підключити інтернет у Львові потрібно

Сообщение Wlada » 31 июл 2025, 15:17

Якого інтернет-провайдера краще обрати для підключення інтернету у Львові? Я переїхала в нову квартиру на Сихові й взагалі не орієнтуюся, які тут є варіанти і чим вони відрізняються. Мені важливо, щоб інтернет був стабільний, мав гарну швидкість і, звичайно ж, доступну ціну. Можливо, хтось вже мав досвід і може порадити щось конкретне або попередити, з ким краще не мати справи?
Wlada

Re: Підключити інтернет у Львові потрібно

Сообщение октавия » 31 июл 2025, 15:20

Можу порадити тобі класний інтернет-провайдер у Львові — "Копійка". Я сам з ними вже кілька років і реально задоволений. По-перше, підключити інтернет у Львові https://kopiyka.org/ з цією компанією дуже просто: залишаєш заявку на сайті kopiyka.org — і вони досить швидко реагують, майстри приходять у зручний для тебе час. По-друге, у них хороші тарифи, не деруть зайвого, а якість стабільна: швидкість тримається навіть коли хтось ще в квартирі одночасно щось завантажує чи дивиться відео. Техпідтримка реально працює, допомагають без зайвих слів і затримок, завжди на зв'язку. І ще зручно, що є різні способи оплати та можна слідкувати за балансом через особистий кабінет.
октавия

Вернуться в Беседка