Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

онлайн школа

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

онлайн школа

Сообщение fejo » 31 июл 2025, 08:35

Збираюся перевести дитину у онлайн школу, але не знаю, з чого почати. Моя дитина в 10 класі, і мене цікавить програма, яка б відповідала вимогам державного стандарту, але при цьому була цікавою. Хтось може поділитися своїм досвідом?
fejo
Старожил

Re: онлайн школа

Сообщение Summer15 » 31 июл 2025, 09:53

Я б точно порадила для онлайн-навчання, ось цю школу https://school.goiteens.com/ моя дитина в 10 класі, і після переходу в цю школу ми побачили, як змінилось її ставлення до навчання. Вчителі доступно пояснюють матеріал, є безліч інтерактивних завдань і можливість обирати додаткові курси. Дуже круто, що всі предмети викладаються з акцентом на розвиток практичних навичок, і це допомагає дитині краще засвоювати матеріал. Якщо хочете, щоб ваша дитина вчилася з задоволенням, а не відчувала стрес, GoITeens – це те, що треба!
Summer15

Вернуться в Беседка