Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Скільки зараз коштує якісна чоловіча вишиванка?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Скільки зараз коштує якісна чоловіча вишиванка?

Сообщение Summer15 » 25 июл 2025, 11:33

Скільки зараз коштує якісна чоловіча вишиванка? Хочу придбати собі щось дійсно гарне, не просто для свята, а щоб іноді вдягати з джинсами, і щоб виглядало достойно. Але не можу зрозуміти, яка ціна 1000, 3000 чи 5000? В інтернеті розкид величезний, а як вибрати неясно.
Summer15

Re: Скільки зараз коштує якісна чоловіча вишиванка?

Сообщение fejo » 25 июл 2025, 11:34

Я придбав собі вишиванку минулого року, спеціально хотів щось лаконічне і сучасне, не надто яскраве. Обійшлася покупка десь у 2500 гривень, тканина льон з бавовною, дуже приємна. Вишивка акуратна, нитка щільна, жодних недоліків.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 25 июл 2025, 11:34

Як ви визначили свій розмір? Бо вишиванки ж часто шиють не за стандартами футболок, там і плечі можуть бути вужчі, і рукава довші. Яку вишивку обрали ручну чи машинну? Бо бачив ручну, там зовсім інша ціна, але й вигляд дійсно вражає.
Summer15

Сообщение fejo » 25 июл 2025, 11:35

Купував онлайн, довго порівнював, роздивлявся моделі. Обрав середню по ціні, трохи більше 800 гривень, але тканина просто топ - м’яка, але щільна, не просвічується, приємна до тіла. Вишивка машинна, але дуже якісна, візерунок складний, кольори насичені.
Найбільше мене вразила якість пошиву, рівні шви, все чітко. До речі, замовляв чоловічу вишиванку https://kram.kr.ua/choloviki/choloviki-dovgi/ в інтернет-магазині Крамія, підбирав свій розмір за параметрами, опис та характеристики дуже допомагають у виборі. Прийшло швидко, все акуратно запаковано, після двох прань можу сказати якість реально варта своєї ціни.
Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка