Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Хочу знайти онлайн-репетитора з англійської для своєї дитини

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Хочу знайти онлайн-репетитора з англійської для своєї дитини

Сообщение Summer15 » 15 июл 2025, 08:53

Привіт! Хочу знайти онлайн-репетитора з англійської для своєї дитини, але не знаю, де почати пошуки. Є різні варіанти, і мене цікавить, що варто враховувати при виборі викладача для дітей. Які платформи ви використовуєте або використовували? Як зрозуміти, що репетитор підходить саме для дитини? Чи важливо, щоб уроки були саме індивідуальними чи можна знайти хороші групові заняття?
Summer15

Re: Хочу знайти онлайн-репетитора з англійської для своєї ди

Сообщение fejo » 15 июл 2025, 08:53

Ми з дитиною теж нещодавно шукали репетитора онлайн. Я зрозуміла, що для дітей важливо, щоб уроки були максимально інтерактивними та цікавими. У нас була проблема з тим, що деякі репетитори просто виконували стандартну програму, і дитина швидко втрачала інтерес. Тому я б порадила обирати такі уроки, де є ігри, відео та інші розважальні елементи. Наприклад, ми пробували онлайн-уроки, де використовували мультфільми та комікси, і це значно підвищило ефективність.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 15 июл 2025, 08:53

Я з донькою теж проходила кілька онлайн-уроків з англійської мови. Спочатку ми намагалися знайти репетитора для групових занять, але це не дуже спрацювало. Виявилося, що дитині краще дається індивідуальне навчання, тому що так репетитор може більше уваги приділяти саме їй. Дуже важливо, щоб викладач був терплячий, розумів особливості дитини і мав педагогічний підхід. Мені здається, що уроки, які більше нагадують гру, найкраще підходять для малечі. І це важливо, щоб викладач мав досвід роботи з дітьми.
Summer15

Сообщение fejo » 15 июл 2025, 08:54

Summer15 писал(а):Я з донькою теж проходила кілька онлайн-уроків з англійської мови. Спочатку ми намагалися знайти репетитора для групових занять, але це не дуже спрацювало. Виявилося, що дитині краще дається індивідуальне навчання, тому що так репетитор може більше уваги приділяти саме їй. Дуже важливо, щоб викладач був терплячий, розумів особливості дитини і мав педагогічний підхід. Мені здається, що уроки, які більше нагадують гру, найкраще підходять для малечі. І це важливо, щоб викладач мав досвід роботи з дітьми.

Я б порекомендувала онлайн-платформу Мапсі для вивчення англійської мови. Це саме те, що потрібно для дітей. Уроки індивідуальні, що дозволяє дитині отримувати максимум уваги від викладача. Заняття побудовані таким чином, щоб було цікаво: ігри, пісні, комікси, малювання — все це інтерактивно поєднується з навчанням. Моя дитина почала вивчати англійську через Мапсі і вже через кілька уроків помітила прогрес. Вчителі мають педагогічну або лінгвістичну освіту і проходять постійне навчання, що додає впевненості.
Вони використовують спеціальні методи для дітей, що дозволяє утримувати їх увагу і зробити процес навчання цікавим. Англійська для дітей онлайн проводиться на власній платформі, що дуже зручно. Ми дуже задоволені і можемо порекомендувати!
Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка