Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Як оформити візу до США?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Як оформити візу до США?

Сообщение Summer15 » 25 июн 2025, 01:49

Хто нещодавно проходив процедуру оформлення візи до США? Хочу поїхати як турист, подивитися визначні місця, здійснити давню мрію прогулятися Центральним парком і побачити Статую Свободи. Але вся ця бюрократія мене трохи лякає. Я працюю неофіційно, доходи стабільні, клієнтів маю багато, але довідку з роботи дати не можу. Чула, що американське посольство дуже прискіпливо ставиться до подібних ситуацій. Наскільки це критично? І чи є сенс подавати документи без запрошення від родичів або друзів зі США? Ще хвилююсь, що можу щось неправильно заповнити в анкеті. Хто стикався — поділіться, будь ласка, своїм досвідом.
Summer15

Re: Як оформити візу до США?

Сообщение fejo » 25 июн 2025, 01:49

Так, отримати американську візу — це завдання не з простих, але реальне. Я відкривав туристичну візу два роки тому, і все пройшло доволі гладко. Найголовніше — показати, що ти маєш міцні зв’язки з Україною: власність, родина, стабільний дохід (навіть неофіційний — якщо зможеш якось це документально підтвердити, наприклад, банківськими виписками чи іншими доказами). Запрошення від когось у США не є обов’язковим — якщо маєш чіткий план подорожі та фінансову спроможність, цього цілком достатньо. Головне — не виглядати, ніби хочеш там залишитись. А з анкетою треба бути дуже уважною — не збреши ніде, бо це найшвидший спосіб отримати відмову.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 25 июн 2025, 01:50

Щиро вдячна за роз’яснення, трохи легше стало. А як ти готувався до співбесіди в посольстві? Чи справді це така коротка розмова, як усі кажуть? Я трохи хвилююся, бо не знаю, які саме питання можуть поставити. І ще: чи брав хтось допомогу від спеціалістів?
Summer15

Сообщение fejo » 25 июн 2025, 01:51

Співбесіда в посольстві триває буквально кілька хвилин, але ці хвилини дуже вирішальні. Я особисто проходив її в Києві: питають переважно про ціль поїздки, роботу, фінанси, сімейний стан. Треба відповідати коротко, чітко й впевнено. Щоб почуватися спокійніше, я вирішив не ризикувати і скористався послугами перевіреного ресурсу — Hotvisa (відкрити візу в америку https://www.hotvisa.com.ua/country/usa) Це реально крутий сайт, на якому можна знайти всю інформацію щодо американської візи, зокрема туристичної. Там є інструкції щодо заповнення анкети, поради з підготовки до співбесіди, документи, які варто мати з собою. До того ж, можна замовити консультацію спеціаліста — він перевірить твої дані, допоможе уникнути помилок і підкаже, як краще відповісти на запитання. Для мене це було і моральною, і практичною підтримкою. Тому якщо не хочеш хвилюватися через дрібниці — раджу звернутись саме туди.
Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка