Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Хочу замовити кілька флаконів broad-spectrum КБД-олії

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Хочу замовити кілька флаконів broad-spectrum КБД-олії

Сообщение Summer15 » 20 июн 2025, 13:39

Працюю фронтовим медиком, частина бійців скаржиться на нічні панічні атаки після обстрілів. Хочу замовити кілька флаконів broad-spectrum КБД-олії без ТГК, щоб не було «позитивних» тестів на наркотики. Порадьте, як відрізнити реальний магазин від дропшиперів.
Summer15

Re: Хочу замовити кілька флаконів broad-spectrum КБД-олії

Сообщение fejo » 20 июн 2025, 13:40

Я робив закупівлю для евакуаційного екіпажу. Запитував у продавця COA, де внизу вказана адреса лабораторії й підпис хіміка. Якщо в документі лише логотип без реквізитів — мимо. Ще глянув, чи дата тесту не старіша за шість місяців, бо старі партії інколи перегріваються на складах.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 20 июн 2025, 13:40

Підтримую. Додам свій фільтр: дивлюсь, чи магазин пропонує «trial size» — маленькі флакончики 5 мл. Дропшипери зазвичай працюють лише з великими об’ємами: їм невигідно морочитись дрібницею. Взяли такі у групу розвідників — вистачило протестувати, чи немає алергії.
Summer15

Сообщение fejo » 20 июн 2025, 13:40

Summer15 писал(а):Підтримую. Додам свій фільтр: дивлюсь, чи магазин пропонує «trial size» — маленькі флакончики 5 мл. Дропшипери зазвичай працюють лише з великими об’ємами: їм невигідно морочитись дрібницею. Взяли такі у групу розвідників — вистачило протестувати, чи немає алергії.

Я фронтовой медик, и честно — некоторые парни просто не могут нормально спать после обстрелов, бывают прям панические атаки ночью. Хотел найти масло broad spectrum, без ТГК, чтобы не выдало ничего на тестах.
Долго копался, где не развод — в итоге выбрал https://www.johemp.co/shop/produkty/oliya-cbd/ потому что у них конкретно указано, какие анализы и какая концентрация. Плюс нормальные флаконы, не «no-name», доставка идёт быстро. Для меня как медика важно — чтобы не было побочек и чтобы состав не врал. Тут всё прозрачно. Уже трое бойцов пользуются, никто не жалуется. Даже наоборот — начали просить ещё.
Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка