Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Чи варто перевіряти авто по він коду?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Чи варто перевіряти авто по він коду?

Сообщение Summer15 » 19 июн 2025, 15:08

Дуже треба поради. Я вже майже погодилась на одну машинку, мені все подобається – колір, салон, двигун працює наче добре. Але щось мені не дає спокою, от прям внутрішнє чуття. Кажуть, що можна багато чого дізнатися по він коду авто, але я в тому зовсім нічого не шарю. Це взагалі реально щось перевірити? Що там за інформація, і чи воно варте часу? Не хочеться вляпатись у халепу, бо вже був гіркий досвід з битою машиною. Хто перевіряв, розкажіть по-людськи, будь ласка.
Summer15

Re: Чи варто перевіряти авто по він коду?

Сообщение fejo » 19 июн 2025, 15:10

Слухай, я тебе дуже розумію. У мене було схоже – на вигляд авто супер, документи наче теж ок, а потім через місяць виявилось, що воно було в аварії, і дуже серйозній. Якби я тоді знала, що перевірка авто по він коду може все це показати! Там реально можна побачити, чи була машина битою, чи скручували пробіг, навіть з яких країн її завозили. Я перевіряла через один сервіс, мені подруга порадила, там все ясно розписано. Тепер завжди перш ніж щось купувати – тільки так.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 19 июн 2025, 15:10

Ой, дякую, що написала. Бо я вже реально на емоціях. Така паніка: а раптом мене дурять? Мене оцей пробіг дуже хвилює, бо якось дивно виглядає – машині шість років, а пробігу всього 80 тисяч. І ще підозріло, що власник не дає мені ніяких документів на обслуговування. А коли я спитала про перевірку по він коду, він зразу почав щось мимрити, типу «та воно не треба, я чесний». Це взагалі нормально?
Summer15

Сообщение fejo » 19 июн 2025, 15:11

Ні, це зовсім не нормально. Якщо власник нервує чи починає уникати перевірки – це перший дзвіночок, що щось не так. Перевірка авто по він коду https://vincheck.com.ua/ – це твоя безпека. Я недавно через сервіс vincheck.com.ua перевіряла машину перед покупкою – і знаєш що? Виявилось, що в неї було три власники за півтора року, вона була на аукціоні в США після ДТП, а потім ще й пробіг крутнули. А на вигляд – ну просто цукерочка. Якщо б я не перевірила, купила б і потім кусала лікті. Не лінуйся, введи він код і подивись звіт. Там усе: і фото з аукціонів, і коли/де була реєстрація, і які були ремонти. Не ведись на слова, ведись на факти.

Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка