Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Я шукаю препарат для дезінфекції басейну від бактерій?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Я шукаю препарат для дезінфекції басейну від бактерій?

Сообщение fejo » 03 июн 2025, 11:38

Доброго дня, шановні! Я шукаю препарат для дезінфекції басейну від бактерій, цвілі та грибків. Мене цікавить, чи є якийсь перевірений інтернет-магазин для таких товарів? І чи є у когось досвід використання гранульованих препаратів? Як швидко вони дають ефект?
fejo
Старожил

Re: Я шукаю препарат для дезінфекції басейну від бактерій?

Сообщение Summer15 » 03 июн 2025, 11:38

Я вже кілька разів користувався гранульованими препаратами для басейну, і вони дійсно дуже швидко дають результат. Хочу порекомендувати бути обережним з вибором магазину — краще перевіряти сертифікацію і відгуки, щоб не попасти на підробки. Я купував на одному перевіреному сайті, де була вся потрібна інформація про склад і методи використання. Зазвичай ефект наступає швидко, але важливо правильно дозувати засіб.
Summer15

Сообщение fejo » 03 июн 2025, 11:38

Я користуюсь гранульованими препаратами вже кілька років, і вони мені дуже допомагають у боротьбі з цвіллю та бактеріями. Такі препарати працюють досить швидко, але тут важливо дотримуватись інструкцій. Щодо магазинів — я зазвичай купую в онлайн-магазинах, де є чітка інструкція по використанню і де я можу знайти сертифікацію. Але завжди перевіряю, чи є відгуки інших покупців, бо це дає певну гарантію якості.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 03 июн 2025, 11:39

fejo писал(а):Я користуюсь гранульованими препаратами вже кілька років, і вони мені дуже допомагають у боротьбі з цвіллю та бактеріями. Такі препарати працюють досить швидко, але тут важливо дотримуватись інструкцій. Щодо магазинів — я зазвичай купую в онлайн-магазинах, де є чітка інструкція по використанню і де я можу знайти сертифікацію. Але завжди перевіряю, чи є відгуки інших покупців, бо це дає певну гарантію якості.

Привіт, рекомендую спробувати продукцію компанії «ЦЕ СРІБЛО» https://thesriblo.com/shop/kisen-na-25-kubm для очищення басейну! Я вже не перший рік користуюсь їхнім засобом і завжди задоволений.
Вода стає чистою без запаху хлору, при цьому безпечно для шкіри і організму. Препарат знищує всі бактерії і водорості, що є в басейні, а завдяки наносріблу та міді все ще й освітлюється. Якщо хочете зберегти басейн чистим, але не хочете використовувати хлор, цей продукт точно для вас. Перехід з хлору на безхлорне рішення був для мене дуже вдалим, тому рекомендую.
Summer15

Вернуться в Беседка