Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Цікавлять міжнародні перевезення

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Цікавлять міжнародні перевезення

Сообщение октавия » 22 май 2025, 13:29

Не можу визначитись, яку транспортну компанію обрати для міжнародних перевезень автобусом. Хочу поїхати в Європу влітку, важливо, щоб було безпечно, зручно та за адекватною ціною. Може, у когось є досвід? Чиї послуги можете рекомендувати, на що звернути увагу при виборі перевізника? Реально гублюся серед різних компаній, не знаю, кому довірити свою поїздку, і не хочу потрапити на якусь авантюру.
Последний раз редактировалось октавия 22 май 2025, 15:36, всего редактировалось 1 раз.
октавия

Re: Цікавлять міжнародні перевезення

Сообщение пифагор » 22 май 2025, 13:38

Сам колись через те ламав голову. На ринку дійсно багато варіантів, але якщо хочеш працювати спокійно й без зайвих нервів — раджу звернути увагу на транспортну компанію AL-TRANS https://al-trans.com.ua/ . Вони спеціалізуються саме на міжнародних перевезеннях і вже давно зарекомендували себе як відповідальний перевізник. У них великий автопарк, досвідчені водії, нормальні тарифи й, що найважливіше, чітко дотримуються строків. Я працював з ними по напрямках Польща–Україна, Німеччина, Франція – завжди все чітко. До речі, підтримка клієнтів у них на високому рівні – відповідають швидко, допомагають із митними нюансами, а ще завжди на зв’язку, що в нашій справі дуже цінується. Якщо шукаєш партнера на довгострокову співпрацю — AL-TRANS точно не підведе.
пифагор

Вернуться в Беседка