Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Де купити ортопедичні устілки на високий зріст?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Де купити ортопедичні устілки на високий зріст?

Сообщение fejo » 09 май 2025, 09:25

Привіт! Я активний спортсмен і маю високий зріст, через що часто відчуваю дискомфорт у ногах після тренувань. Чи можуть мені допомогти ортопедичні устілки? Якщо так, де можна купити хороші устілки для людей з високим зростом, щоб вони знижували навантаження?
fejo
Старожил

Re: Де купити ортопедичні устілки на високий зріст?

Сообщение Summer15 » 09 май 2025, 09:26

Привіт! Я також маю високий зріст і багато часу проводжу на ногах, тому ортопедичні устілки для мене — це обов'язковий атрибут. Рекомендую шукати устілки, які мають хорошу амортизацію та підтримку, особливо для довгого перебування на ногах або інтенсивних тренувань. Я купував їх у декількох магазинах, але завжди звертаю увагу на матеріали і форму.
Summer15

Сообщение fejo » 09 май 2025, 09:26

Привіт! Я працюю водієм і часто відчуваю біль у ногах через тривалі поїздки. Тому, окрім комфорту в сидячому положенні, мені важливо, щоб устілки були надійними і добре тримали форму, особливо з огляду на високий зріст. Я звертаю увагу на матеріали, що не ковзають і знижують втому під час тривалих поїздок.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 09 май 2025, 09:27

fejo писал(а):Привіт! Я працюю водієм і часто відчуваю біль у ногах через тривалі поїздки. Тому, окрім комфорту в сидячому положенні, мені важливо, щоб устілки були надійними і добре тримали форму, особливо з огляду на високий зріст. Я звертаю увагу на матеріали, що не ковзають і знижують втому під час тривалих поїздок.

Я також маю високий зріст і багато працюю на ногах, тому орієнтуюсь на зручні та якісні ортопедичні устілки. Рекомендую звернути увагу на сайт https://footbalance.com.ua/direction/velykyi-zrist/ де я сам знайшов чудові варіанти для високого зросту.
Там можна знайти устілки з хорошою підтримкою та амортизацією, які підходять для активних людей та людей з високим зростом. Я замовив саме там і був задоволений результатом. Устілки добре підтримують стопу і знижують навантаження, навіть при тривалих навантаженнях. Рекомендую цей сайт для тих, хто хоче отримати якісні устілки з правильним підбором!

Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка